Проявяващата се Епоха на Светлината



Проявяващата се Епоха на Светлината


Дългоочакваният космически портал на 2012 премина и ние се намираме в светлината на цял нов набор от космически цикли. Порталът премина мирно. Единствените големи щети са нанесени върху репутацията на онези, които създадоха глобалните прогнози за бедствия.


21 декември 2012 е важна повратна точка в еволюцията на човечеството. Енергиите на Земята направиха значителна стъпка нагоре, сега, когато новите цикли изгряват. От тук нататък, космически цикли ще бъдат в новата си, положителна готовност за изграждане и вече няма да се сриват. Поради това, сега можете да разчитате на един много важен факт ...

Всичко положително, което вие създавате, сега ще се разгърне по-лесно.



Вашето бъдеще в епохата на Светлината

Сега се подгответе за зараждащата Епоха на Светлината. Дошло е времето да прегърнете следващия етап от разгръщането си като духовно същество. След като изоставите мисленето на Старата Реалност и свикнете с работата в центъра на съзнанието-сърцето по време на вашите медитации и в ежедневието, вие сте готови да научите тайната на бързото духовно развитие.


На първо място, тази тайна може да изглежда като парадокс. Например: Не е толкова важно това, което правиш за собственото си развитие, а това, което правиш, за да помогнеш на другите. Духовното служение на другите, носи незабавно отражение от постоянно присъстващото огледало на живота и ви кара да преминете автоматично в балансирано и добро състояние.

Същият принцип се прилага както във физическото, така и в духовното служение. Физическият просперитет идва като реакция от физическото служене на другите по по-добър начин. Духовното развитие идва като реакция от помагатето на другите в духовните начинания. За щастие, със знанието, което сега имаме, духовното служение за света, никога не е било толкова лесно.


Светът плаче за помощ и изцелиние по безброй начини. Невежеството, ненужното страдание и борбите са всички симптоми на останалата част от реалността на Старото Съзнание в света.

Чрез духовно учение и изцеление, ние помагаме на другите.

Духовно служение отива отвъд, получавайки само светлина и вдъхновение като продукт от вашите медитации. Давайки тези енергии, вие създавате ефект на самостоятелно запълване, който ефект се натрупва и резултатите в себе си стават все по-вдъхновяващи.


Новата 2013 година е само след седмица. Космическите цикли яздят с вас. Ерата на Светлината се проявява. Въпросите, които са важни за хората в тази епоха на преход са такива, като тези:

"Какво мога да направя, за да гарантирам благосъстоянието на себе си и своите близки?"

"Какъв всъщност е смисъла на живота?"

"Как мога да отговоря на духовния копнеж, който чувствам?"


През новата година, ние ще ви помогнем да помогнете на другите да намерят себе си в това време на голяма промяна и трансформация, така че очаквайте този бюлетин и се уверете, че ще предадете настоящата добра новина на приятелите си.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.самосъзнание.com/2012/12/the-emerging-age-of-light.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments